BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Könyvek » Lelkészi munkához » Egyéb (Könyvek)

Az Isten országa épül

Cikk szám: IMK-7-E5
Ára: 10,00€
Szerző: 
Tariska Zoltán
Kiadó: 
Immánuel Kiadó

Mivel Isten minden gyermekét az Ő szolgálatára hívja valamilyen módon, ezért a lelkipásztor/gyülekezetvezető testvéreken kívül minden gyülekezeti szolgálónak ajánljuk Tariska Zoltán harmadik könyvét: Az Isten országa épül – Gyakorlati segítség gyülekezetvezetőknek és Isten minden szolgájának.

Nagyon aprópénzre váltva, de a lényegretörő bibliai alapvetést nem nélkülözve szól ez a könyv Isten országának bennünk és általunk történő építéséről. Bár olvasmányos, mint ilyen, kézikönyvként is szolgál: egy-egy adott kérdésnél fel lehet ütni és kutatni a választ. A gyülekezetvezetők éppúgy bátran a szolgálatra készülő vagy már szolgáló gondnokok, presbiterek, gyermekmunkások, hitoktatók, körzetgazdák, énekkari tagok stb. „kezébe nyomhatják” ezt a könyvet, ahogy a gyülekezetben kerti, tereprendező, konyhai szolgálatot végzők kezébe is, mivel ez tényleg minden szolgálónak szól. Külön szeretném kiemelni, hogy a könyvben szereplő bibliai hivatkozások mind idézve szerepelnek a könyvben, azokat nem kell külön kikeresgetni, így alaposabb bibliaismeretünket is gyarapítja!


Megkérjük, hogy karácsonyi rendelését legkésőbb december 9-ig adja le. Az ez után beérkezett rendelésekre sajnos nem tudunk garanciát vállalni, hogy karácsonyig megérkezik. Köszönjük megértésüket.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Kiadványaink

Előjegyezhető termékek:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.rybka.sk reklámjai:Smink